Over ons

Specialist in metaalbewerking

Metaalbedrijf Denissen Plaat-konstruktie BV is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken en vervaardigen van producten uit Staal, RVS en Aluminium. Met een team van gespecialiseerde medewerkers en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om flexibel op uw wensen in te spelen. Van begin tot het eind van de productie denken wij met u mee en staan we klaar met gedegen advies.

Het beleid van Metaalbedrijf Denissen Plaat-konstruktie BV is er op gericht om producten en diensten te leveren van hoge kwaliteit met een duidelijke en scherpe prijs en een snelle levering.

Metaalbedrijf Denissen Plaat-konstruktie B.V. is lid van de Metaalunie en een erkend Kenteq Leerbedrijf. Wij hebben dus regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor leerlingen die een metaalopleiding volgen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Onze diensten

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd op verschillende vlakken en kunnen u van dienst zijn met de volgende diensten en producten:

  • Zetwerk
  • Constructiewerk
  • Laswerk
  • Snijwerk
  • Reparatie en Onderhoud Machines
  • Machinebouw

Onderhoudswerkzaamheden

Naast het aanbieden van diverse producten kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn bij onderhoudswerkzaamheden. De uit te voeren werkzaamheden worden met u doorgenomen en vervolgens wordt er gestart met het uitvoeren van deze handelingen.

Wilt u meer weten over Kunststof- & Recyclingindustrie?

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen